itsjustaman.blogg.se

2019-12-22
17:27:00

191222

Just den här veckan har jag generellt varit tröttare än vanligt.
Det har varit rätt mycket att göra på jobb inför alla julledigheter och nästa vecka är jag själv på min avdelning. Får lite hjälp av en annan kollega men det är en person som jobbar från Göteborg men fysiskt är jag själv. Den enda dagen som jag har tagit ledigt är den 30e dec, annars så jobbar jag alla dagar. Det är så pass lugnt dessa dagar så det är inte världens belastning. Sparar hellre mina dagar och tar lite mer ledigt nästa år istället :)
 
I fredags så var det iallafall julfest med jobbet på Grand Hotell i Lund där det alltid har varit. Maten brukar vara schysst och även stämningen. Alltid lika kul att träffa allt folk från gymmen, väldigt sköna personligheter som alltid livar upp en stämning. Som jag nämnde innan så var jag rätt trött och det kände jag av extra mycket i fredags, gick på reservkraft hela dagen mer eller mindre och begav mig hemåt efter maten. Var hemma redan 23.15 haha ;P Men var hur trevligt som helst:
 
 
På lördagsförmiddagen så var jag en sväng ute i Skurup och hälsade på min underbara syster och hennes härliga ungar. Blir alltid på toppenhumör när jag är där :)
Vilade upp mig sedan hemma med lite hemmfix kvällen spenderade jag i soffan och såg på några avsnitt av nya The Witcher på Netflix (som jag tittade färdigt på nu på söndagsmorgonen). Utan att spoila något så får den tummen upp :)
 
 
Ha en god jul! :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: