itsjustaman.blogg.se

2020-04-17
18:38:36

200417

Tja!
Detta årets påskfirande var nog annorlunda för de flesta människor då man kanske inte firade med lika många, släkten osv utan i mindre sällskap. Vanligtvis brukar jag fira hos min syster men i år så körde jag hemma själv och lagade ett mindre påskbord till mig själv. På sätt och vis var det en efterlängtad påsk då jag kände att jag behövde de extra dagarna att vila upp själv i lugn och ro. Hann få gjort mycket hemma med som jag skjutit upp ett tag.
Denna vecka var lugn med iaf för egen del på jobb, jobbade tisdag och onsdag & sedan så var jag ledig igen.
Träningsmässigt så har jag lagt mer fokus på att hitta styrkan i träningen igen så 3 dagar i veckan så kör jag tungt på marklyft, knäböj & lutande bänkpress. Hade en period där jag hade tid med träningen med inget direkt fokus utan där jag mest körde på. Just ordet FOKUS har jag tänkt mer på senaste tiden och känner hur sammankopplat det är med andra begrepp som disciplin & motivation, allt behöver ditt fokus för att kunna kopplas loss från startgropen.
En bra sak som korttidspermittering har medfört är att jag fått mer tid över för mina mål som jag satte strax innan nyår. Jag har fått mer tid över för att tex läsa och är snart färdig med min första bok för året. Har även fått tummen ur ändan och gjort min första aktieinvestering, inget stort alls men tänkte rätt mycket på det körde äntligen på med det.
Försöker för egen del att ta vara på den extra tiden och få ut något från det, har du själv mer tid just nu så tycker jag du med skall ta vara på tiden innan livet återgår till det normala när det nu blir av.
Annars får ni ha det jättebra tills vi hörs igen!
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: