itsjustaman.blogg.se

2020-01-19
18:21:54

2020-01-19

Än så länge så känner jag att året har börjat bra och det gör väldigt mycket för motivationen för resten av året, nu gäller det bara att hålla ångan uppe.
För att hjälpa till med att hålla motivationen och fokus uppe resten av året så kan vi alla behöva lite vägledning och hjälp ibland. Detta kan se lite olika ut men för egen del så beställde jag två böcker (samma vecka som julen var och fick dem 17 jan,snacka om lång leveranstid).
Den ena är en biografi av en amerikansk marinsoldat om hur han tagit sig an olika hinder i livet. Titeln på den andra boken talar rätt mycket för sig själv och är ett av områden som jag vill lära mig mer om under 2020.
Under helgen så var jag återigen på bio, var inte så längesen egentligen men kändes bara som längre. Gick och såg den nya Bad Boys filmen, var faktiskt bra tyckte jag! 1an är fortfarande bäst, sen denna och sist 2an.
 
Resten av helgen så har jag fixat och donat hemma och i vanlig ording så fixade jag med mina matlådor för veckan, känns alltid superbra att veta att jag slipper ta fram en massa till kvällsmaten och springa rundor på stan för att sedan kasta i mig lunch. Kyckling, ris & grönsaker i ena högen och lax, ris och grönsaker i den andra högen.
 
Ha en jättebra vecka! 😀
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: