itsjustaman.blogg.se

2020-03-29
18:17:00

200329

Det är inte länge det här virustramset har hållit på, men det är verkligen stor effekt den har nått på kort tid. Det är ganska så dött på gatorna tom under en lönehelg och det är ändå en del butiker som har stängt igen rätt snabbt.
Det har dykt upp ett stöduppror eller vad man ska kalla det, att man liksom ska stödja ens lokala butiker under denna tid. Visst, har tagit en fika och en å annan mindre shoppingtur men samtidigt tänker man själv med hur man ska göra med sina egna mål som tex egna sparmål. Hjälpa en lokal butik eller fokusera på sitt eget mål så att man kommer dit?
 
Anyways, i denna vecka så har det ändå varit en del ljusglimtar. I lördags så var jag och hälsade på min syster och hennes man & barnen vilket var jättekul. Min ena systerson fyllde 13 någon innan bara, känns fortfarande som häromdagen när han var nyfödd och jag fick hålla om honom :)
 
Lite tidigare i veckan så var jag på Blodcentralen i Lund och donerade blod som jag brukar göra vart 3e månad. Där märkte jag ännu mer hur epidemin även påverkat detta, många tydligen som varit rädda för att gå dit vilket då orsakat en stor tapp i donationer. Stanna hemma så fort man kommer hem från jobb & tom avboka tid för att donera blod vilket då kan orsaka att någon mister livet?
 
Blev precis klar med mina matlådor i klassisk vis. Kyckling & ris och lax och ris.
 
Ganska enkelt men håller jag det enkelt så är det större sannolikhet att jag gör det.
Ta hand om er så tar vi oss igenom det här tillsammans 💗
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: